افتخارات
1- طراحی و ساخت اولین دستگاه الکتروکاردیوگراف 12 کاناله بیسیم در ایران
   این پروژه با حمایت مالی شرکت صنایع الکترونیک ایران (صنایع اپتیک اصفهان) در سال 1387 به انجام رسید و طی آن برای اولین بار در ایران یک دستگاه الکتروکاردیوگراف12 کاناله بر پایه رایانه شخصی و با ارتباط بیسیم طراحی و ساخته شد. این دستگاه کاملا با انرژی یک باطری قابل شارژ کار می‌کند و مصرف انرژی الکتریکی آن به قدری پایین است که ساعت‌ها می‌تواند بدون نیاز به شارژ مجدد باطری به کار خود ادامه دهد. مزیت استفاده از ارتباط بیسیم اولا افزایش ایمنی الکتریکی بیمار و ثانیا بهبود کیفیت سیگنال الکتروکاردیوگرافی از طریق حذف کامل اتصالات الکتریکی بین دستگاه و برق شهر می‌باشد.
 
2- طراحی و ساخت اولین نمونه آزمایشگاهی دستگاه ردیاب ستاره در ایران
   این پروژه با حمایت مالی سازمان هوافضا و همکاری دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی در سال 1390 به انجام رسید و طی آن برای اولین بار در ایران نمونه آزمایشگاهی دستگاه ردیاب ستاره طراحی و ساخته شد. این دستگاه مجهز به یک حسگر تصویری CCD بسیار حساس و نیز یک سامانه پردازشی قدرتمند بر اساس پردازشگر تصویری تگزاس اینسترومنت از سری داوینچی می‌باشد. الگوریتم‌های پردازش تصویر و بازشناسی الگوی ستارگان نیز به صورت کامل در این سامانه بارگذاری شده‌اند. دستگاه ردیاب ستاره ساخته شده در آزمایشگاه هم اکنون در حال بهره‌برداری در دانشگاه و صنعت می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با مشخصات این دستگاه می‌توانید با سرپرست آزمایشگاه تماس حاصل فرمایید.
 
3- طراحی و ساخت اولین اطلس مغزی نوزادان
   این پروژه با حمایت مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف و همکاری دانشگاه پیکاردی فرانسه به انجام رسید و طی آن برای اولین بار در دنیا اطلس مغزی نوزادان در بازه سنی 39 تا 42 هفتگی (از زمان انعقاد نطفه) با استفاده از تصاویر MRI سر نوزادان طراحی، ساخته و عرضه شد. این اطلس در سال 2007 در مجله معتبر علمی Neuroimage معرفی شد و تا کنون توسط محققین مختلف در سراسر دنیا مورد استفاده و رجوع قرار گرفته است.
 برای دریافت اطلس دو شیوه ای سر نوزادان به نشانی زیر مراجعه نمایید:
4- طراحی و ساخت اولین اطلس مغزی دو شیوه‌ای نوزادان
   این پروژه با حمایت مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف و همکاری دانشگاه پیکاردی فرانسه به انجام رسید و طی آن برای اولین بار در دنیا اطلس مغزی دو شیوه‌ای نوزادان در بازه سنی 39 تا 42 هفتگی (از زمان انعقاد نطفه) با استفاده از تصاویر MRI  و CT سر نوزادان طراحی، ساخته و عرضه شد. این اطلس در سال 2017 در مجله معتبر علمی PLOS ONE معرفی شد.
 
تاریخ به روز رسانی:
1399/09/13
تعداد بازدید:
1045
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.